Vacatures

Image

Stagevacature: Studentcoördinator StudentJobcoach

Wij zijn vanaf september 2018 tot juni 2019 op zoek naar twee gemotiveerde studentcoördinatoren voor ons project StudentJobcoach. Wil jij ervaring opdoen in projectmanagement en iets bijdragen aan jeugdwerkloosheid in Amsterdam? Solliciteer dan zo snel mogelijk!
Image

Stagevacature: Studentcoördinator Digicoaches

Wij zijn vanaf september 2018 tot juni 2019 op zoek naar twee gemotiveerde studentcoördinatoren voor ons nieuwe project Digicoaches. Wil jij ervaring opdoen in projectmanagement en iets bijdragen aan de digitale vaardigheden van mensen met een migrantenachtergrond? Solliciteer dan snel!
Image

Stagevacature: Digicoach

Wij zijn vanaf september 2018 tot juni 2019 op zoek naar gemotiveerde studenten voor ons nieuwe project Digicoaches. Wil jij als coach bijdragen aan de digitale vaardigheden van mensen met een migrantenachtergrond? Solliciteer dan snel!
Image

Vacature: Woonbegeleider NDSM-werf

In opdracht van Rochdale en stadsdeel Noord is Academie van de Stad op zoek naar een gemotiveerde student die zich per direct 4 uur per week als woonbegeleider voor bewoners op de NDSM-werf wil inzetten. Jij kunt als buurman- of vrouw een grote bijdrage leveren!
Image

Vacature: Studentcoördinator Springlevende Wijk

Wil je relevante werkervaring opdoen en goedkoop wonen? Word dan studentcoördinator bij Academie van de Stad!