Image

Vind een baan of studie die bij je past! - oude versie

Wil je werkervaring opdoen bij een bedrijf in Amsterdam dat bij jou past? Of starten met een leuke opleiding? Meld je nu aan!
Meedoen?
Je kunt je aanmelden via info@studentjobcoach.nl, 085 303 37 08

Ben jij op zoek naar een baan, maar vind je het lastig deze te vinden of te behouden? Weet jij nog niet precies in welke richting je verder wilt werken of wil je gewoon graag met een nieuwe uitdaging starten? Of ben je op zoek naar een passende opleiding of BBL plek? 

De begeleiding naar baan of opleiding van StudentJobcoach is er voor jou: jongeren van 18 tot 27 jaar zonder startkwalificatie of met maximaal een opleiding op MBO 2- of HAVO-niveau.

Hoe ziet het traject eruit?
Na je aanmelding bij het traject word je gekoppeld aan een StudentJobcoach. Dat is iemand van jouw eigen leeftijd die getraind is om jou te begeleiden bij het vinden van werk of een opleiding. Dit kan op verschillende manieren. De StudentJobcoach maakt samen met jou een gericht plan om je richting een leerwerkplek, baan of opleiding te coachen.

Werkplekken
StudentJobcoach speelt een verbindende rol tussen jou en werkgevers. Dat betekent dat wij met veel verschillende bedrijven in gesprek zijn die graag willen werken met jonge mensen. Zo weet je zeker dat je op een plek terechtkomt die bij je past, en waar aandacht is voor jouw ontwikkeling. Wil je toch liever starten met een nieuwe opleiding, of zoek je een BBL-plek? Ook hier kan StudentJobcoach jou bij helpen! 

Wat vraagt dit van mij?
StudentJobcoach is er voor jongeren van 18 tot 27 jaar zonder startkwalificatie of met maximaal een opleiding op MBO 2- of HAVO-niveau. Wat voor ons belangrijk is, is dat je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan!

Meer weten en aanmelden
Je kunt je aanmelden bij StudentJobcoach, info@studentjobcoach.nl, 085 303 37 08
www.studentjobcoach.nl