Image

Springlevend Rudolf Diesel lanceert kookboek!

In Springlevend Rudolf Diesel organiseren de studentcoƶrdinatoren elke twee weken een kookavond. Met behulp van Fonds voor Oost hebben twee studenten alle recepten van deze avonden samengevoegd in een speciaal kookboek. Zie hieronder de film van de boekpresentatie!
Eens in de twee weken verzorgt een bewoner van de Rudolf Dieselbuurt een maaltijd voor de rest van de buurt. Voor €2,50 kan de hele buurt aanschuiven voor een avondje samen eten. Zo worden de bewoners op een gezellige manier met elkaar verbonden. 

Na een geslaagde reeks kookavonden hebben studenten Lotte en Seija met behulp van Fonds voor Oost de recepten van de buurtbewoners samengevoegd in een speciaal kookboek. Op 15 maart was de boekpresentatie. Fonds voor Oost maakte er een mooie film van, bekijk hem hieronder!  
De mooie boeken liggen klaar                             Veel publiek is aanwezig bij de lancering              Eindelijk: Lotte en Seija presenteren het boek!

   
Meteen lezen!                                                    Opluchting bij de twee topstudenten             Het boek ziet er erg strak uit!