Vacatures

Image

Vacature: Gastdocent Lang Leve de Liefde

Academie van de Stad zoekt gemotiveerde Young Professionals die zich als gastdocent in willen zetten voor het project Lang Leve de Liefde in het MBO, een project in samenwerking met de GGD Amsterdam.
Image

Vacature - Stagiair Communicatie

Academie van de Stad biedt per direct een uitdagende en dynamische stageplek aan op het gebied van communicatie. Bij gebleken geschiktheid aansluitend een contract.
Image

Woonvacature: Studentcoördinator Springlevende Wijk Amsterdam

Wil je relevante werkervaring opdoen, een bijdrage leveren aan de buurt waar je woont en ook nog wonen in een van de mooiste buurten van Amsterdam? Word dan studentcoördinator bij Academie van de Stad!
Image

Vacature: Projectmedewerker Portiekbeheer Heesterveld

Academie van de Stad zoekt voor een Young Professionalproject in Amsterdam Zuidoost een maatschappelijk gemotiveerde student of net afgestudeerde die voor de periode van een jaar het project Portiekbeheer wil coördineren en ontwikkelen. Ben jij op zoek naar een maatschappelijk relevante bijbaan waarbij je zowel je organisatieskills als je onderzoeksvaardigheden kunt inzetten? Lees dan verder!
Image

Woonvacature: Community Builder Stek Noord

Ben jij maatschappelijk betrokken, wil jij relevante werkervaring opdoen en wonen op een jongerencomplex in Amsterdam Noord? Word dan Community Builder bij Academie van de Stad!
Image

Stagevacature: Studentcoördinator Digicoaches

Wij zijn vanaf februari tot juni 2019 op zoek naar een gemotiveerde studentcoördinator voor ons project Digicoaches. Wil jij ervaring opdoen in projectmanagement en iets bijdragen aan de digitale vaardigheden van mensen met een migrantenachtergrond? Solliciteer dan snel!
Image

Stagevacature: Studentcoördinator Educoach

Academie van de Stad zoekt twee gemotiveerde studenten (derdejaars of vierdejaars) die zich per direct twee tot vier dagen per week als coördinator willen inzetten bij ons project Educoach.